13. 9. 2011.

Malo novih ideja...

... pretočenih u ovo...



Prva je sa osušenim delovima lavande, a druga ima osušenu koru mandarine...

Kada se uzivite u vosak, i kada vam dođu dani puni inspiracije, svašta moze da se uradi, i svašta moze da se vidi, a najbanalnija stvar vam se prikaze u novom svetlu i eto IDEJA se rodi. Mozda se vosak nekome čini dosadan (priznajem i ja imam takve dane) i ne posebno inspirativan, ali... NIJE :) .

Doduše, ovi neki "čudni dani" kako ih ja zovem, kada sam puna neke energije i kada prsti samo traze da rade nešto su zastupljeni u svim segmentima, nije da je samo vosak u pitanju. Samo nešto smišljam, pravim, razrađujem...pa malo prepravljam... 

Odlučila sam da pokušam da napravim još jedan tutorijal (a to će biti treći po redu)- kako napraviti okruglu ili elipsa sveću bez odgovarajućeg kalupa :) Kao ovu iz prethodnog posta... Pa sam se ponovo vratila tkanju (slabo ide, nije baš za pohvalu), pa sam se uhvatila vune i filcanja (nešto me kugle i kuglice hoće) i koze i eko koze.. a sve se nadam da će mozda biti i po neka nova lampa. Uh, ima da me zaboli glava :)

I da se za kraj malo pohvalim, ova druga sveća je pronašla novu vlasnicu. 
Mnogo je dobar osećaj, kada neko zeli da kupi nešto što si smislio i realizovao... Pošto ne prodajem tako često, onda i zaboravim šta to znači... Ali evo, ceo dan se samo smeškam...
Druga je i dalje dostupna... Mozete je videti i na FB stranici... :)

4 коментара:

Lenka је рекао...

Apsolutno prefinjene sveće, ja sam potpuno očarana tvojim japanskim dizajnom!!!!! Nemoj da staješ :D

Nena3110 је рекао...

Divne su tvoje sveće.
Mogu samo da zamislim kako mirišu.
I posebno me raduje što si jednu prodala, lepo si to napisala, za osećaj kad neko želi da kupi...jer, iako pohvale prijaju, tek kada se neko odluči da kupi nešto, pokazuje da zaista vidi i ceni vrednost našeg rada, ja sam sa na žalost više puta uverila da se poklonjeno ne ceni od ljudi koji ne stvaraju.
Uživaj u svom stvaralaštvu i želim ti da sve što napraviš nađe nove vlasnike.

Inddu је рекао...

Evo mene opet. Tako me se dojmila "elipsa" da sam opet navratila, a kako vidim opet cu i opet. Ovo je zaista super. Svijece su mi genijalan uradak, imaju neku posebnost. Uvijek me sjete kad je večer, a mastilo mi u ruci i svijeća pored (mada je bila uvijek ona obična,ali i onda me inspirirala).
Jedva čekam nove!!

Drangulije је рекао...

Hvala vam sto dolazite na moj blog... Tokom leta slabo je bilo desavanja, ali ja sam bila uporna i posto vec imam radove, stavljala sam ih...
Lenka, zaista nisam znala da je ovo japanski dizajn, ali sada sam naucila nesto novo i drago mi je zbog toga :)
Snezana nije bas da jako mirisu, prirodne stvari se slabo osete u parafinu, mozda kada bi se koristio prirodni vosak bi bilo drugacije. Ne znam da li kada se upale ima vise mirisa :) Niko od kupaca da mi javi, kazu nece da ih upale :)))
Amila, odlicnu si atmosferu opisala. I drago mi je da te inspirisu sveca je uvek sveca, kakva god da je :)